jonker-jachtbouw-lars

Uit liefde voor de boot

larsjonker3

Nadat ik mijn studie had afgrond, ging ik werken in de bouw. Begin jaren 90 kwam ik terecht bij Karel de Leeuw Jachtwerf in Muiden. Toen is mijn liefde voor de boot geboren. Alles aan een boot vind ik leuk. En alles heb ik daar geleerd.

Op een gegeven moment kreeg ik het gevoel dat ik weg moest, dat ik zelfstandig wilde zijn, omdat ik graag alles in eigen hand wilde houden.

In 2004 ben ik begonnen met Jonker Jachtbouw. Eigenlijk de minst geschikte tijd om voor mezelf te beginnen. Mijn vrouw werkte op dat moment niet en ons tweede kind was onderweg. Maar zij was degene die tegen me zei, dat ik het moest gaan doen. En daar hebben we geen moment spijt van gehad.

Niets maakt mij meer tevreden dan een boot die er weer helemaal prachtig uit ziet. Niet alleen houten boten, alle soorten boten, ook staal of polyester, of combinaties. Het gevoel dat er weer een boot af is en goed gebruikt gaat worden. Dat mensen er weer veilig mee het water op kunnen en ervan genieten.

Daar doe ik het voor.

Heb je een boot die nog wel wat aandacht kan gebruiken? Neem dan contact op.

Lars Jonker

Neem contact met mij op

We zijn momenteel niet bereikbaar. Je kunt ons een mail sturen en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt